Welkom bij Beauty Beau

Ik ben Petra Kuiters, gediplomeerd schoonheidsspecialiste (1972), getrouwd en heb drie kinderen.  Op 1 februari 2013 heb ik mijn lang gekoesterde droom kunnen verwezenlijken: de opening van ‘Beauty Beau’ is een feit.
In een ontspannende omgeving laat ik u graag genieten van een moment voor u zelf.  Gewoon even zijn.  U komt  tot rust en uw huid tot optimale schoonheid. De zekerheid van een goed verzorgd uiterlijk helpt om zelfbewuster te leven.


Ik werk met de biologische producten van Rosel Heim. Dit product verzorgt uw huid en laat uw huid weer stralen. Onder het tabje ‘ producten’ kunt u uitgebreide informatie vinden van alle producten.
Naast een gezichtsbehandeling kunt u bij mij terecht voor een heerlijke en ontspannende massage, harsen van benen, bikinilijn of oksels.


Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen? Ik ben telefonisch te bereiken via 06-13245498, natuurlijk kunt u mij  ook een e-mail sturen via het tabje ‘contact’.


Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.


Wilt u iemand een origineel en persoonlijk cadeau geven? Ik pak de cadeaubon of producten creatief en met zorg voor u in.

U bent van harte welkom.
Graag tot ziens bij Beauty Beau !

Bewuster omgaan met Schoonheid!